Zpravodajství 2019 3.běh

13 - 14.den

8.8.2019
Dopoledne jsme se utkali v epické bitvě kosmických lodí. Týmy mezi sebou soutěžily o nadvládu nad nekonečným prostorem a zároveň bojovaly s Thanosovou mezigalaktickou armádou. Po pečlivé analýze dat je jisté, že se konec Thanosovi nadvlády blíží. V odpoledním hodinách začali pozemní boje na okolních planetách, ke kterým se postupně připojilo i domorodé obyvatelstvo a zbytky Thanosovi armády byly donuceny k ústupu. Večer si starší Avengerové připravili tématický program pro své mladší soukmenovce v podobě mnoha zajímavých scének ze života Avengers.
9.8.2019
Dnes jsme zažili poslední a rozhodující střet s Thanosem, který byl po lítém boji přemožen a Avengers se opět spolu s lidmi chopili vlády nad galaxiemi. Naši mladí bojovníci a bojovnice, kteří před čtrnácti dny s obavami nastupovali do našeho výcvikového centra, jsou dnes protřelými a zkušenými mazáky, které lze bez obav vyslat do dalších misí. Dnešní den zakončíme velkou a stylovou párty a již zítra můžete očekávat příjezd vašich ratolestí domů. Dva týdny nezapomenutelných zážitků, nových přátelství, smíchu a zábavy jsou u konce. Užili jsme si je a to je hlavní! A těšíme se na vás zase příští rok.

Skaliny Skaliny Skaliny 



11 - 12.den

6.8.2019
Dnes jsme při hlídce nad planetou zastavili v Las Vegas. Město loterie k našim, teď již Avengerům, bylo štědré a každý tým si vydělal dostatek prostředků na vylepšení svých mezigalaktických lodí.
Odpoledne k nám zavítali mistři karate z nedalekého chrámu. Ukázali nám spousta chvatů a fíglů jak oslabit Thanose a jeho stoupence. Večer proběhla, tajná porada u ohně. Bavili jsme se o strategii a taktice, jak porazit flotilu vesmírných lodí zlého Thanose. Po poradě náš hudebník vytáhl kytaru a zpívali jsme až do večerky.
7.8.2019
Dnes jsme znovu byli na obchůzce v blízkém i dalekém okolí a hledali jsme stopy po zlém Thanosovi. Šli jsme na nedalekou, nově postavenou rozhlednu na Hradištském vrchu  ( opravdu můžeme návštěvu doporučit). I když jsme Thanose nenašli, tak panorama, které jsme viděli - k nezaplacení! Naši Avengers si cestu náramně užili a s dobrou náladou se vrátili zpět na základnu, šťastni ale opravdu unaveni. Tak dobrou noc!

Skaliny Skaliny Skaliny

    



9-10.den

Dnes nás požádal samotný Thor a pomoc při zajišťování komunikace mezi Avengery napříč celým časoprostorem. Rekruti si zopakovali mnohé ze znalosti místopisu, taktiky a strategie a připravili se tak na vstup mezi Avengery, který je čeká dnes večer. Jedná se o důležitý moment, který zcela jistě zvrátí chod událostí.
Při přípravách ke vstupu mezi Avengers, byla naše základna opět napadena zlým Thanosem a jeho monstry. Podařilo se mu v lítém boji vyhladit polovinu našich rekrutů. Stávajícím Avengerům se podařilo zachránit polovinu těch nejmenších s nimiž od zítřka začneme budovat nový a bezpečný svět. Ale netřeba se bát. Nejmenší téměř hned vymysleli plán, jak oživit své starší kolegy, takže pravděpodobně zítra zas budeme v plné síle. Sílu Avengers jsme večer potvrdili u posvátného ohně, ale teď je již čas jít spát a připravit se na zítřek.

Skaliny Skaliny Skaliny    



8.den

Počasí našim plánům příliš nepřeje a tak jsme dnes opět vykročili oběma nohama do deštivého počasí. Nás ale jen tak něco nezastaví a tak jsme dopoledne věnovali strategii a taktice. Adepti našeho programu se mohli vyřádit u deskových her, a když na nás slunce vykouklo zpoza mraků, tak i u pohybových her se zaměřením na zručnost a rychlost. Po dobrém obědě, byla vyhlášena volba „MISS AVENGERS“ a jednotlivé týmy začaly připravovat prezentaci svého zcela nového a inovativního Avengera. Pomocí scénky, nápaditých kostýmů a propracovaného popisu, se snažily zaujmout porotu a získat nějaké plusové body do celkového týmového hodnocení. Čas tady bohužel utíká velmi rychle a po večerním programu, nastal čas na odpočinek. Zítra na viděnou!

Skaliny Skaliny Skaliny    

 



7.den

Dnes naši rekruti byli pověřeni předáním důležitých informací o dalších superhrdinech, kteří by mohli pomoct s bojem proti Thanosovi. Při přenášení informací byli rekruti pronásledováni Thanosovými stoupenci, ale díky získanému výcviku byli informace bezpečně a rychle dopraveny na místo určení. Mise byla rychle splněna, a tak jsme se mohli nadále věnovat tréninku.
Odpoledne rekruti byli zaskočeni jedním s Avengerů. Úkolem bylo vyrobit novou látku, která by pomohla s bojem proti temnému Thanosovi. Po složité výrobě a dodržení přesných procedur se podařilo látku úspěšně vyrobit a za odměnu si rekruti vysloužili odpočinek.

Skaliny Skaliny Skaliny  



6.den

Základna se dnes opět probudila do krásného rána a to znamenalo jediné. Vyrážíme na výlet po okolí!
Rozdělili jsme se na dvě party a vyrazili dobýt okolní vrcholy. Každá ze skupin měla za úkol postarat se o své stravování. To v praxi znamená uvařit si v terénu dobrou polívku a následně si svépomocí něco fajného upéct na ohni. To vše samozřejmě proložené zábavou a hrami. Pár kilometrů jsme přitom nachodili a je skvělé vědět, že tahle parta je ve skvělé kondici. Po návratu nám bodla dobrá večeře a dne jdeme spát se skvělými zážitky. Tak dobrou a zas zítra!

Skaliny Skaliny Skaliny  



5.den

Dnes po ránu byli naši rekruti posláni na první misi. Náš nepřítel Thanos ukradl, důležité zásoby a součástky a my jsme je nutně potřebovali získat zpět. Naši rekruti v pašerácké misi odvedli více než dobrou práci a vrátili vše do našich rukou.  Nejen, že vrátili zásoby nazpět, ale podařilo se jim porazit i Thanosovi nohsledy. Odpoledne jsme se opět vrátili k tréninku. Konkrétně orientace a navigace, jenže Thanosovi stoupenci nám ani tentokrát nenechali čas na oddych. Bojovali jsme statečně, a opět zvítězili. Po dalším úspěšném dni nás čekala skvělá oslava v podobě retro disco párty. Těšíme se na zítřek.

Skaliny Skaliny Skaliny  



4.den

Z důvodu extrémně špatného počasí se naši rekruti se hned dopoledne koukli na krátký dvou a půl hodinový instruktážní film, ve kterém se dozvěděli, jak pořádně bojovat s Thanosem, a jeho věrnými stoupenci.
Po odpoledním odpočinku měli možnost prověřit terén kolem tábora. My Avengers jsme si pro ně však připravili test, který zkoumal jejich bystrost a zrak. Proto jsme ještě před odchodem vyslali naše trenéry, kteří je na cestě překvapili a ptali se na záludné otázky. Všechny týmy, ale odvedli skvělou práci a nenechali se zaskočit a vrátili se z terénu z nově nabitým zkušenostmi a skvělými výsledky. Nastal čas na oddych a ten byl věnován klasickým sporům jako je fotbal, basketbal, přehazovaná a jiné. Po skvělé stráveném dni a dobré večeři se celá základna odebrala k spánku.

Skaliny Skaliny Skaliny  



1 až 3.den

27.7.2019
Dnes dorazili první rekruti do tajného tábora jednotky Avengers, aby se zde po dobu 14 dnů podrobili výcviku v dovednostech, jež přispějí k záchraně Země a celého vesmíru a definitivně přispějí k poražení obávaného Thanose. Vypadají všichni velmi nadějně a odhodlaně a naděje na šťastný život v míru na zemi se znovu rýsuje.
28.7.2019
Hned po ránu byly zformovány nové jednotky a bylo zahájeno testování nových adeptů z hlediska jejich schopností, a nutno přiznat, že vedení základny bylo příjemně překvapeno.
Odpoledne se konala tajná schůzka, na které vedení zamýšlelo rozřadit rekruty do týmů, ale na neštěstí byli přepadeni Thanosovými stoupenci. Rekruti byli zajati. Proto byli povoláni všichni dostupní superhrdinové na pomoc. Avengers se poměrně jednoduše vypořádali s Thanosovými poskoky a rekruty bez úhony vysvobodili. Superhrdinové byli sami překvapeni schopnostmi svých následníků, a proto s radostí začali hned s jejich výcvikem. 
29.7.2019
Nově příchozí adepti se úspěšně začlenili do jednotky Avengeres. Vzhledem k tomu, že nad základnou vládlo nepříznivé počasí, rozhodli se Avengers, že zapracují na svém technickém vybavení a zázemí a jali se stavět nové vesmírné koráby. Nový rekruti prokázali úžasné schopnosti při výstavbě těchto plavidel za použití rozličných a nejmodernějších materiálů. Avengers následně jejich snahu vyhodnotili při večerních prezentacích. Během dne se také přeskupili do týmů, které nadále povedou boj proti Thanosovi a názvy těchto týmů jsou skutečně nápadité. Každého z týmů se ujal jeden s Avengerů, který je nadále povede a bude chránit.
Večer proběhla seznamovací párty, při které nový rekruti našli mnoho nových přátel a zábava tak mohla propuknout plným proudem. Podle všeho panuje na základně dobrá nálada a mladí bojovníci a bojovnice s napětím očekávají, jak se věci vyvinou.

Skaliny Skaliny Skaliny   

     



facebook
Navštivte nás na Facebooku

svatebni fotograf ceske budejovice

reklamní předměty potisk
Reklamní předměty potisk