Zpravodajství 2018 4.běh

10 - 13. den 4.běh

V pondělí dopoledne se děti věnovaly hrám v oddílech a po obědě si zahrály piškvorky v týmech. A protože příšerky stále bojují o body, vyrobily týmy dveře, díky kterým se každá příšerka dostane do světa lidí. Večer byl táborový oheň a předvedly své týmové rituály. Na nejmenší oddíly večer čekala pohádková cesta, kterou si pro ně připravily nejstarší děti.

V úterý dopoledne jsme opět hrály hru s barvami, tentokráte v lese. Odpoledne si týmy zahrály hru Budkožrouti a také se stihly vykoupat v rybníku. Večer se volila Miss příšerka.

Středeční den byl opět slunečný, a tak se hned po snídani vypravily příšerky na dostihy. Po obědě svlažily příšerky svá příšerná těla opět v rybníku a protože v teplém počasí není vody nikdy dost, zahrály si děti ještě vodní hry s bitvou. Večer byla diskotéka pod širým nebem. A v noci, se nejstarší oddíly vydali na strašidelnou stezku odvahy.

Čtvrtek se nesl opět ve znamení týmových her, a tak si starší příšerky zahrály Člověče nezlob se, mladší kradení kuželek, také vyluštily poslední indícii k získání bodů. Odpoledne jsme si trochu odpočinuli u filmu, a zahrály jsme si opět vodní hry. Večer se nesl ve znamení společenské hry, tentokráte s názvem Co na to příšerky?

Skaliny Skaliny Skaliny  
 



7 - 9.den 4.běh

V pátek příšerky opět probralo sluníčko, a tak se příšerky vydaly na celodenní výlet. Nejmenší oddíly navštívily zříceninu Sokolčí, prostřední oddíly navštívily Soběnov a nejstarší oddíly se vypravily na procházku za Benešov nad Černou. Všechny oddíly strávily krásný den v přírodě, při kterém si uvařily a užily si zábavný den. Večer byly kroužky.

Sobotní ráno začaly příšerky taneční rozcvičkou a hned po snídani se vrhly na týmové vodní hry při kterých si užily spoustu zábavy. Odpoledne se všechny oddíly vypravily k nedalekému rybníku, kde se vykoupaly. Po svačině se konala další soutěž v týmech, tentokrát hra balvany. Večer příšerky navštívily pravé letní kino i s popcornem.

Skaliny Skaliny Skaliny

Nedělní odpoledne bylo opět ve znamení týmových her, a tak se týmy příšerek vypravily do lesa, aby si zahrály hru Barvy v lese, a protože slunce opět hřálo, stihly se všechny příšerky před obědem ještě ochladit při vodních hrách. Odpoledne bylo návštěvní, a tak se za příšerkami sjely rodiče a sourozenci a společně si užili zábavné odpoledne. Večer byla diskotéka, která se tentokrát konala venku pod širým nebem.

Skaliny Skaliny Skaliny  



5 a 6.den 4.běh

Středeční den se opět ukázal jako slunečný, dopoledne tedy příšerky strávily se svým oddílem, a tak někdo sportoval, vyráběl, nebo hrál hry se svými kamarády. Odpoledne byla pro týmy připravena hra s mapou a čísly, a tak se příšerky nejenom proběhly a protáhly svá těla, ale také se procvičily v matematice. Po večeři byla opět diskotéka.

Počasí nám stále přeje, a tak příšerky opět probudilo sluníčko. Po snídani následovala týmová hra s názvem FOTO Rallye, kdy se týmy pomocí fotek různých míst, dostávaly po trase do cíle. Odpoledne si příšerky v oddílech zahrály hry v okolí rybníka, po svačině je čekala hra knihovna. Týmy příšerek se ocitly v knihovně, a jejich úkolem bylo zodpovídat otázky z různých odvětví věd. Večer si týmy zahrály společenskou hru – Hádej kdo jsem? Během dne příšerky opět získaly body pro svůj tým a tak se některé týmy opět přiblížily k vítězství.

Skaliny Skaliny Skaliny 
 



4.den 4.běh

Po noční bouřce se příšerky probudily do mírně zamračeného rána, ale ani to jim nebránilo začít den tancem. A protože tanec už většina příšerek dokonale ovládá, bylo to příjemné protažení před začátkem nového dne. Po snídani se děti opět rozdělily do svých týmů, aby se utkaly v dalších disciplínách. Tentokrát se jednalo o přenášení balónku v čepici a zapamatování si předmětů, což na první pohled vypadalo jednoduše, ale dalo některým příšerkám dost zabrat. Odpoledne trávily příšerky se svými kamarády v oddílu, vyrábělo se a malovalo. Počasí se opět umoudřilo a došlo i na týmovou činnost, kdy se příšerky pořádně protáhly a některé i pořádně osvěžily. Večer děti čekal společenský večer, tentokrát se známou soutěží AZ-kvíz.

Skaliny Skaliny Skaliny  



3 den 4.běh

Pondělní ráno bylo opět slunečné, a tak se malé příšerky hned po probuzení rozcvičily táborovým tancem. Po snídani je čekala netradiční stanoviště, kde si mohly vyzkoušet nejenom různé sportovní či tvořivé činnosti, ale také získat první body pro svůj tým. A protože takové získávání bodů nejednu příšerku zmůže, všechny se rády osvěžily v nedalekém rybníce, kam se se svými vedoucími po poledním klidu vydaly. A protože bodů pro tým, není nikdy dostatek, hned po koupání následovaly další disciplíny, které ověřili nejenom šikovnost příšerek, ale také týmového ducha. Večer následovaly kroužky, kde si každá příšerka zvolila zálibu, podle svého gusta. A tak někdo zpíval, sportoval, nebo vyráběl.

Skaliny Skaliny Skaliny



1 a 2.den 4.běh

První táborový den začal vesele. Všechny malé i velké příšerky, se sjely do tábora, aby si užily nadcházejících čtrnáct dní. Během prvního dne se děti ubytovaly, seznámily se s novými kamarády a večer shlédly film, který jim přiblížil prostředí světa příšerek. A protože vybalování a seznamování bylo velmi náročné, ulehly všechny příšerky do postýlek, aby mohly načerpat síly na strašení a další zábavu nadcházejících letních dnů.
V neděli se příšerky probudily do krásného, slunečného rána. Po snídani se děti pomocí různých disciplín rozdělily do čtyř týmů, které proti sobě budou v příštích dnech soutěžit v různých strašidelných disciplínách. Odpoledne si všechny týmy našly svou příšerku, vyluštily několik šifer a poté se odebraly k rybníku, kde si užily svou první táborovou koupačku. Po večeři se konala seznamovací táborová diskotéka.

Skaliny Skaliny Skaliny



facebook
Navštivte nás na Facebooku

svatebni fotograf ceske budejovice

reklamní předměty potisk
Reklamní předměty potisk