Zpravodajství 2018 3.běh

13 a 14.den 3.běh

Tento den byl pro všechny kmeny nejnáročnější. Proběhl finální střet mezi Van Peltovci a právě našimi hrdiny. Boj byl vskutku obtížný, slunce pražilo a bitva se zdála nekonečná. Jsme proto hrdí, že můžeme oznámit vám všem, že nakonec naše kmeny Van Peltovce porazily, našli tak dlouho očekávaného jaguára a díky diamantům, které v průběhu těch těžkých 14 dní postupně získávaly, nastolily opět klid a mír v celém světě Jumanji.
Všem kmenům tímto chceme velice poděkovat za obrovskou obětavost a jejich hrdinství, díky kterému je opět vše tak, jak má být.
Odměna pro vítěze je vskutku sladká. Večerní zábavu jim zpestřuje zasloužený medovník, polárkový dort a lahodná čokoláda. Teď už si jen užít poslední chvíle slastného vítězství, pokochat se báječným ohňostrojem a odebrat se na poslední noc do svých chýší.

Skaliny Skaliny Skaliny



12.den 3.běh

Ráno si kmeny připravily pro své kmenové vůdce relaxační dopoledne, kdy měly možnost získat další diamanty. Pro tento zdánlivě jednoduchý úkol bylo zapotřebí velké kreativity. Každý kmen si připravil něco jiného a tím se v jednotlivých chýších sešlo několik bílých diamantů právě od kmenových vedoucích. Odpoledne se za odměnu svlažily v jezeře.
Večer vyrazily v kmenech na výpravu, kde se ukázalo, jaké odhadovací schopnosti mají. Některým se sice moc nedařilo, ale byly to kmeny, jejichž přednosti se ukrývají v jiných disciplínách.
Kmenová rada se dnes díky hurikánu v Jumanji nekonala a na rozdělení dnes získaných diamantů si počkáme do zítřejšího rána.

Skaliny Skaliny Skaliny  



11.den 3.běh

Dnešním ránem začíná celodenní výprava za zeleným diamantem. Je důležité se na tuto cestu důkladně připravit. Vydatná svačina sbalena a můžeme vyrazit. Sluníčko je úmorné, ale konečně jsme v cíli u jezera Van Pelt Lake, kde už čekají Van Peltovi poskoci s náročnými úkoly pro všechny z našich kmenů. Bohužel i přes veškerou snahu a úspěšně složené úkoly jsme diamant nezískali.
Večer však přicházejí Van Peltovci, kteří uznávají snahu a dělají krok vstříc našim statečným kmenům. Předávají jim důležité indicie, které už snad kmeny konečně k diamantu dovedou. Teď jen stačí indicie poskládat a spojit své síly k záchraně nádherného světa Jumanji.

Skaliny Skaliny Skaliny



10.den 3.běh

Náš příběh a cesta pro zelený jaguáří diamant nám postupně graduje. Není však ještě vyhráno. Dnešním dnem začíná opravdový boj. Naše kmeny se pomalu dělí na zvířata a lovce a dopoledne jsou poštváni proti sobě navzájem, aby tak byly schopni čelit úmornému boji a nasytily se. Sluníčko je vysilující, a proto po zaslouženě ulovené potravě se odpoledne odebírají osvěžit k jezeru.
A protože je v Jumanji velmi důležitá zručnost jednotlivých kmenů, připravily si na večer několik pojízdných vozítek sestavených pouze ze zdrojů samotného světa Jumanji. Kmeny dokázaly, že jsou čím dál tím více schopnější vydat se na výpravu pro tak dlouho očekávaný diamant.
Není tedy na co čekat, ráno se vyrazí na cestu, na kterou věříme, že jsou již připraveni.

Skaliny Skaliny Skaliny

    



9.den 3.běh

I naše statečné kmeny si občas musí odpočinout, přijít na jiné myšlenky a setkat se se svými blízkými. Dnešní den tedy kmeny strávily nabíráním sil a vymýšlením strategie, jak získat či vytvořit zničený jaguáří diamant.
Ve večerních hodinách se schází, aby si společně sdělily své dojmy z dnešního odpočinkového dne a zatancovaly si společně kmenové tance. Zítra se dozvíme, jak si kmeny promyslely postup získání diamantu a zda se ho už zítra zrealizují.
Právě se odebraly do svých chýší, kde nabírají síly na zítřejší den. Držme jim tedy společně palce, ať se diamant konečně dostane do správných rukou.

Skaliny Skaliny Skaliny

   



8.den 3.běh

Dnešní den byl klíčovým zlomem celého příběhu, který dnes nabral úplně jiné obrátky. V dopoledních hodinách se snažily kmeny zaútočit na Van Peltovce. Tím ale rozzlobily samotného Van Pelta, který na nic nečekal a vrazil do tábora kmenů a úplně rudý zde máchal rukama a křičel na je samotné, že stejně nic nedokázali a že ho nezastaví a diamant, který tak nutně potřebují, stejně nikdy nezískají. Zástupce kmenu Vládců džungle přichází a rozpoutá zde souboj mezi Van Peltovy poskoky a kmenovými vůdci. Kmenoví vůdci souboj vyhrávají a v úplném finále je zde probodnut i samotný Van Pelt. Ten v záchvatu zuřivosti sebere své poslední síly a rozbíjí tak dlouho chtěný diamant.  
Jak si s touto situací poradí jednotlivé kmeny se dozvíme zítra.

Skaliny Skalliny Skaliny



7.den 3.běh

Dnešní den pro naše statečné kmeny začal velmi neobvykle. Ukázala se dnes vzájemná ale zdravá rivalita právě mezi nimi samotnými. Své zbraně a fyzickou zdatnost prokázaly hned v dopoledních hodinách, kdy se snažily své získané diamanty ukrýt před Van Peltovci. Dnes poprvé dostaly do ruky zbraně, které jim měly pomoci k ochraně nejen získaných diamantů ale i k obraně jich samotných. Naštěstí k žádnému zranění nedošlo a potvrdily Van Peltovým lidem jejich připravenost a odhodlání je rozdrtit.
A protože Jumanji je svět plný přírodních krás, je třeba ukázat, že si kmeny estetických kvalit tohoto světa váží. Vytvořily si básně a písně, kterými tuto honosnou krajinu opěvovaly. I to se odrazilo na večerním diamantovém ohodnocení jednotlivých kmenů.
Právě spokojeně nabírají síly, protože Van Peltovi poskoci se jen tak lehce nevzdávají a můžeme počítat s tím, že se v nejbližších hodinách opět objeví v plné síle.

Skaliny Skaliny Skaliny



6.den 3.běh

Van Peltovi poskoci se stávají čím dál tím více zákeřnějšími. Přes noc odcizili velmi vzácná umělecká díla z Jumanji. A kdo jiný by je měl získat zpět než naše statečné kmeny. Všechny díla se naštěstí dostala zpět na svá místa. Jsme na naše kmeny velmi hrdí.
Náročné ale úspěšné dopoledne je na našich hrdinech velmi znát, a proto se vydávají po krátkém odpočinku ve svých chýších smočit svá vyčerpaná těla do blízkého jezera JUMANJI LAKE. I naši hrdinové potřebují někdy vydechnout a pořádně se odreagovat.
Při západu slunce se sejdou u dobré hudby, aby tak utužily mezikmenové vztahy. Ale večerní zasedání rady jednoznačně nevynechaly. Van Peltovci, kteří se na radu opět vetřeli jako nezvaní hosté, vytáhli osudovou kartu tentokrát pro Vládce Jungle. Jak si zítra Vládci poradí v boji se svými protivníky?
Van Peltovci se nevzdávají tak snadno…                                                      

Skaliny Skaliny Skaliny



5.den 3.běh

Van Peltovci zasáhli! Ukradli z Jumanji všechny vzácné motýli. Započal tak velmi náročný den pro všechny kmeny, které se snaží motýli získat zpět a dát jim volnost. Při spojení všech sil vzniká neuvěřitelná energie, díky které se podaří všem nádherným motýlům dát opět svobodu. A nic nedodá větší pocit klidu a míru, než když při horkém odpoledni motýli poletují u vody. Proto se kmeny vydaly po lahodném obědě za těmito krásami přírody. Van Peltovci si ale nenachají tuto prohru líbit a večer se nečekaně objeví na kmenové radě s hněvem v očích, kde si vyberou ze všech kmenů jeden jediný. S tím se následující den utkají v nelítostném souboji. Kmen Nošorozců byl pro tento souboj vybrán, a právě tvrdým spánkem nabírá síly na zítřejší návštěvu Van Peltovo poskoků.

Skaliny Skaliny Skaliny



4.den 3.běh

Kmeny si postupně uvědomují, že k dosažení jejich cíle jim zdaleka nepostačí jen jejich fyzická zdatnost. Je také důležité spojit fyzické schopnosti s moudrostí a schopností rychlého jednání. I přesto, že většina členů jednotlivých kmenů si vedla vcelku obstojně, pár chybiček se pravděpodobně příčinou zbrklého jednání vyskytlo. Můžeme se společně podívat na pár z nich:
- Kde se nachází socha svobody? -> V Kaplici.
- Kolik nohou má pavouk? – Jako normální?
- Kdo přenáší klíšťovou encefalitidu? Kočka.
- Kde se těží beton? V betonárce.
- Kdo navrhl Eiffelovu věž? -> Mám to jméno na jazyku.
- Kdo byli vítězové prvních dvou dílů vyvolených? -> Cyril a Metoděj
- Kdo je kamarád včelky Máji? – Brumík.
- Kdo je Michael Schummacher? Golfista
Možná to bylo jen horkým letním dopolednem, proto se po obědě vydávají kmeny svlažit své mozkové závity a získat bojové opálení. Ve večerních hodinách se kmeny vydaly nalézt novou zvěř světa Jumanji, to se jim podařilo a na kmenové radě tedy získaly několik diamantů, které je opět posunuly o krok vpřed.

Skaliny Skaliny Skaliny  



3.den 3.běh

Pro naše spolužáky začíná ráno velkým šokem. Poté, co spořádají svůj ranní pokrm, zjišťují, že jednoho člena kmene unesli poskoci profesora Van Pelta. Samozřejmě svého přítele nemohou nechat na holičkách, a proto se ho vydávají najít. Cestu jim ztěžuje spoustu nelehkých úkolů a hlavně – čas běží. Naštěstí všechny kmeny své spolužáky osvobodily a překazily tak Van Peltovi jeho plán.
Po tomto velmi vyčerpávajícím úkolu zaslouženě kmeny společně zasedly k vydatnému obědu.
A protože si uvědomily, že nepřítel vždy nečeká jen na souši, rozhodly se pro odpolední výcvik ve vodě.
„Zlepšujeme se a stále zdokonalujeme“ Tak bylo řečeno na večerní kmenové radě, kde každý kmen dostal své zasloužené diamanty, které nás společně posunuly zase o krok blíže k nastolení klidu a řádu v JUMANJI.

Skaliny Skaliny Skaliny       



2.den 3.běh

Protože je vždy lepší nepříteli čelit z více stran, rozdělují se spolužáci do několika kmenů. Najít si však ty správné parťáky není tak jednoduché. Zákeřný profesor Van Pelt jim totiž v žádném případě situaci neulehčí a posílá své lidi, aby jim každý jejich krok znepříjemnili. Přesto naši odvážní spolužáci úspěšně zvládnou překonat sérii hlavolamů a vytvořit tak několik kmenů, ve kterých budou čelit veškerým nástrahám a nelehkým úkolům, které je čekají.
Aby se všechny kmeny dokázaly identifikovat a vzájemně spolu porazily profesora Van Pelta, musí si každý vytvořit totem svého kmene.
Po těchto prvotních přípravách se kmeny při západu slunce společně sejdou, aby tak tancem ztvrdily své spojenectví.

Skaliny Skaliny Skaliny    



1.den 3.běh

Náš příběh začíná ve školních lavicích, kde se několik teenagerů potýká, díky svým vybitým telefonům, s jejich velkým protivníkem. S nudou.  Jsou tedy nuceni vystačit si pouze s prastarou deskovou hrou. Ta je jim ale osudnou. Z obyčejné deskové hry se stává během pár minut realita, ve které už nejde jen o vítězství, ale hlavně o samotný život. Je zprvu jasné, že tomu hráči jednoznačně nemohou čelit sami. Právě včas přijíždějí na pomoc jejich spolužáci, aby jim podali pomocnou ruku, pomohli jim z této zapeklité situace a nastolili tak opět klid a řád, který v nové realitě schází.
Mají na to však jen 14 dní…Začínáme!..... JUMANJI

Skaliny Skaliny Skaliny



facebook
Navštivte nás na Facebooku

svatebni fotograf ceske budejovice

reklamní předměty potisk
Reklamní předměty potisk