Zpravodajství 2015 4.běh

14. den Dnes máme pouť

Poslední celý den mají děti za odměnu pouť a Coolbeach.

skaliny  skaliny  skaliny

skaliny  skaliny  skaliny   



13. den Příšery, těšte se na dnešní večer!

Máme vzkaz pro všechny příšery. Večer končíte! Tento vzkaz se ale k příšerám nedostal, a ty na nás dopoledne snad naposledy zaútočily. Bránili jsme se stejně jako filmový hrdinové, útěkem.

 skaliny  skaliny   skaliny

 Po odpoklídku jsme na příšery definitivně zaútočili. Zahnali jsme je do nám známého prostředí, na naši louku, tam už nám nemohly uniknout. A stalo se. Všechny příšery jsme pochytali a odvedli do tábora, kde došlo k překódování na příšery hodného typu.

 skaliny   skaliny   skaliny    

Po této velké námaze jsme si určitě zasloužili svezení na proslulém Cooltobogánu i letní kino. 

skaliny   skaliny   skaliny      



11. den Vánoce v Coolswillu

Na děti dnes čeká překvapení. V táboře budou Vánoce. Ráno jsme se probudili a kupodivu mrzne. Upravili jsme náplň rozcvičky na veřejné bruslení. Dětem jsme ledovou plochu upravili rolbou a pak jsme již přivítali VIP hosty: Wayna Gretzkyho a Lindsey Vonnovou. Po té proběhla soutěž v oblékání. To by jste nevěřili, některá dítka na sebe oblékla všechny oděvy co mají s sebou.

 skaliny  skaliny  skaliny        

Po obědě si děti vánočně zdobyli chatky, pekli cukroví a připravovali dárky. Hrou o vánočních zvycích jsme děti ladili na vrchol. Tím pak byla večeře u stromečku. Možná, že někteří rodiče budou překvapeni, ale rybu neodmítl nikdo.

  skaliny  skaliny  skaliny

Vše završila vánoční prodloužená tancovačka.

    



10. den Musíme předělat ovládací panel

Zpravodajce postihla závažná nemoc zvaná práce a tak reportáž je s malým.... zpožděním. Dopoledne se Scoobymu podařilo ukrást ovládací panel od stroje na výrobu příšer. Bohužel se při tom rozbil. Tak jsme museli v dopolední hře pašovat náhradní součástky.

 skaliny  skaliny  skaliny        

To se nám podařilo a odpoledne jsme už talíř přenášeli tak, aby se příšerám nepodařilo nám ho sebrat.

skaliny  skaliny   skaliny       

 



9. den Logika a fakta jsou náš svět

Dnešní news začneme ještě ohlédnutím za včerejší tradiční obrubníkovou kašičkou.

        skaliny  skaliny    skaliny

 

Dnešním naším počínáním vstoupíme do světa chemie. Nejprve si o chemii zahrajeme hru, pak po Vášich návštěvách, si vyzkoušíme co umí s našimi bříšky a večer si zatrsáme s chemickými nápoji.

 skaliny   skaliny  skaliny



8. den Proč nikdy nevyřetřujeme v mekáči nebo tak někde?

Ještě k včerejšku. Poprvé jsme využili cateringovu firmu Coolfood a část tábora tak mohla večeřet v přírodě.

 skaliny  skaliny  skaliny

Sobotu jsme nazvali další hláškou z našeho filmu. Ta vystihuje dnešní činnost. Budeme se učit prodávat vše co umíme vyrobit a zorganizovat. I když nejprve jsme zahřáli rozličným pobíháním.

skaliny       skaliny  skaliny
Ve večerních hodinách jsme si předvedli navzájem, co je v nás nejlepšího.

skaliny

 



7.den Cesta do starého stříbrného dolu

Dnes se vydáváme na dlouhou cestu, vstříc dalšímu dobrodružství při hledání randamonia. Po roztančení jsme se vydali na tu dlouhou cestu.

 skaliny   skaliny   skaliny     

Cesta byla náročná, avšak pro nás to byla hračka. Pojedli jsme v lese, našli stříbrný důl a v pořádku se vrátili do Coolswillu. Na nejlepší hledače čekala v cíli odměna.

 skaliny  skaliny   skaliny



6. den Příšery útočí vší silou

Příšery přešly do protiútoku. Včera se nám ještě dařilo souboj oddalovat, dnes však již zcela jistě dojde ke střetnutí.
Dnes dopoledne jsme hledali jakým způsobem vyzrajeme nad jednou z nejzákeřnějších příšer.

 skaliny    skaliny  skaliny
Odpoledne, pomocí našich vypečených her, zcela určitě začneme s demaskováním. Zjistili jsme totiž chemické složení látky randamónium z kterého jsou složeny těla příšer.



5. den Od této chvíle se budeme chovat jako skuteční detektivové

Velma, Shaggy, Fred, Scooby Doo, Daphne.

Dnešní ráno bylo veselé díky prvnímu letošnímu roztančení. Dopoledne pokračovalo procvičováním se v přenosu informací, tentokrát bez využití internetu. Mohlo by se nám to hodit, až budeme příšery dohánět!

skaliny   skaliny      skaliny

Díky šifře, kterou jsme postupně nacházeli a sestavovali v hlubokém lese, se nám podařilo zjistit, že klíčem k demaskování příšer je návštěva baru Klamný duch. Sebrali jsme všechnu odvahu a ve večerních hodinách jsme se tam vypravili. Podezření se potvrvrdilo.

skaliny     skaliny     skaliny



Video Scooby Doo 1. díl



4. den Chtělo by to nějaký plán....ale ten my máme

Stále se příšerám daří uniknout a navíc stále se jim daří kazit počasí. Opět jsme se probudili do zamračeného a velmi vlhkého rána. Dobrou náladu občánků Coolswillu to však zkazit nemůže! Jsou připraveni pokračovat v hledání příšer a v boji o jejich demaskování.

skaliny     skaliny    skaliny

Odpoledne se na nás již zase smálo sluníčko, a to nám zdvihlo náladu. Podařilo se nám zkrotit Pterodactila, procvičit abecedu ve stejnojmenné hře jako přípravu na hledání šifry. A protože víme co nás čeká, zahráli jsme si i na laboratoř.

skaliny    skaliny     skaliny



3. den Obživnutí příšer, jak to?

Obživlé příšery nám začaly dost škodit. Ráno na nás seslaly škaredý déšť, který ale nás v jejich odhalování a demaskování nezastaví. Začneme tedy hledat v suchých prostorách a uvidíme, jestli nám to přinese štěstí...
Ještě pár fotek ze včerejška

skaliny   skaliny  skaliny

Rozhodli jsme se, že na příšery nejlépe vyzrajeme, když se zdokonalíme v rozličných hrách. A jak prohlásil Shaggy: "Ťeď to vyšetřování pofrčí o 106 nebo víc..." Také jsme seznámili děti s Klamným barem a zdejší pamlsky jim opravdu chutnali!

skaliny   skaliny  skaliny
 



2. den Otevření Muzea příšer


Dnes ráno nás v táboře zastihla nevídaná věc. Liják. Tak jsme rádi za příjemné snížení teploty. Dopoledne jsme využili k poznávání svých kamarádů v oddílech. Odpoledne pak přišlo na řadu sestavení týmů neboli družstev, vymýšlení jejich názvů a vyrábění příslušných symbolů. Večer jsme se jeli podívat na otevření Muzea příšer. Co nás tam potkalo, přijel Scooby Doo a Shaggy, Daphne s Fredem i Velma. Jak příjezd vypadal se dozvíte v obrazovém zpravodajství. Věřte, že jsme se pořádně báli, to když příšery zázračně obživly, ale i jsme si dostatečně zařádili na open discoobytéce.

   skaliny  skaliny  skaliny



1. den Odjezd do Coolswillu


V sobotu dopoledne odjely děti za dalším z dobružství, která se odehrávají na Letním dětském táboře ve Velkých Skalinách. Tentokrát s tématem Scooby Doo a věřte, že se objeví i pár příšerných příšer.....

 skaliny    skaliny  skaliny



12. den Řešíme jak ochránit a dešifrovat řídící panel

Dneškem tzn. po vánocích jsme se pustili do dalších her. Při nich, jsme se učili jak si pomoci v nouzi, když se jedem neobejde bez druhého.

 skaliny  skaliny  skaliny       

Po obědě a zaslouženém klídečku, jsme začali s dešifrováním. Všem týmům se nakonec podařilo šifru rozlousknout a tak se mouhou po trochu delším golfovém zápase těšit na návštěvu pohádkového lesa.

skaliny  skaliny  skaliny       

Tak a ten se opravdu povedl, posuďte sami.

skaliny skaliny  skaliny              



facebook
Navštivte nás na Facebooku

svatebni fotograf ceske budejovice

reklamní předměty potisk
Reklamní předměty potisk