Zpravodajství 2014 3.běh

Simpsonovi - video 2



14.den

…elektrárna je postavena! Jediné co nám zbývá je zapojení jednotlivých technologií a příprava elektrárny na spuštění. Pracovníci elektráren v jednotlivých týmech jsou ovšem velmi soutěživí a jednotlivé týmy mezi sebou tvrdě bojují, neboť vítěz bere vše!  Poslední záležitost Springfielďanů před samotným spuštěním elektrárny a zapojení celého města znovu do sítě.

Skaliny Skaliny Skaliny

…..vše funguje jak má, a tak se rodinky věnují zábavě. Velká pouť připravená v centru města, přilákala všechny, k četným nabízeným hrám a radovánkám.  A bříška springfielďanů se začala plnit sladkostmi. V podvečer začaly také přípravy na odjezd všech příbuzných Abrahama Simpsona a veškerý lid se pustil do velkého stěhování a úklidu.

Skaliny Skaliny Skaliny

…Dnes večer byl zatčen Levák Bob! Houmerovi Simpsonovi se navíc podařilo získat zbytek ukradených palivových článků a tak se rozhodl požádat pana Burnse znovu o své pracovní místo.  Ten po krátkém váhání a na přímluvu Smitherse souhlasil. Se zapojením palivových tyčí k reaktoru tentokrát pomohli úplně všichni. Houmer se radostně vrátil domů ke své rodině a obrovská rodinná oslava s obřím ohňostrojem, spoustou muziky a pohodovou atmosférou mohla začít !



13.den

...Dnes dopoLOLedne se ve Springfieldu rozběhl slavný běh Jebediaha Springfielda, zakladatele našeho města. Tento memoriál každoročně navštěvují hvězdy sportovního nebe včetně Ušajna Boltce. Na jeho zahájení se dostavil i pan Burns se svým pobočníkem Smithersem a majitel naší elektrárny projevil ve svých 86 letech touhu vyhrát tento slavný závod. Po úvodním rozřazovacím kole, nastoupil i pan Burns, po zahajovacím výstřelu vyrazil tento průsvitný mužík a z nějakého neznámého důvodu se mu podařilo vyhrát poté, co ostatní běžci postupně kolabovali. Jak zjistil Kanál 6 z velmi zpomaleného záběru. .....a na to si prosím vážení sedněte, z pobočníka pana Smitherse se vyklubal pomocník oplývající nadpozemskou silou a rychlostí. ANO! Smithers je SUPERMAN! V rychlosti , která není lidským okem postřehnutelná dokázal spacifikovat ostatní běžce a umožnil tak ambicioznímu staříkovi, vítězství ducha nad hmotou.

Skaliny Skaliny

... V reakci na dopolední vítězství pojal pan Burns myšlenku, že stejně tak jako on se stal vítězem i jeho elektrárna, by znovu měla zamířit k nejlepším na  energetickém trhu. Rozhodl se elektrárnu nejenom obnovit ale i rozšířit. Součástí této proměny je i nábor nových zaměstnanců a prověrka jejich IQ a šikovnosti vůbec.  Proto se nyní jednotliví členové rodin potýkají na různých stanovištích se zadáním všelijakých hádanek, kvízů a rébusů. Kanál 6 uvažuje o zrušení vysílání " Počasí" neboť to je stále stejné ....takže i žáby koukaj do zdi.

Skaliny Skaliny Skaliny

….Springfielďané se rozhodli pomoci Houmerovi Simpsonovi k návratu na jeho pracovní místo. Podmínkou pana Burnse bylo, že celá elektrárna bude znovu renovována. Proto se jednotlivé rodiny, přeměnily v pracovní týmy a pokoušely se získat různé stavební komodity pro stavbu nového elektrotechnického svatostánku. To se nakonec ve večerních hodinách podařilo a pan Burns si samou radostí  mnul své kostnaté ruce. 



12.den

....Co dělají springfielďané když leje? Ne nebojte se nelejou taky. Springfielďané tančí!!! A je to fakt LA BOMBA!. Dopoledne věnované latinskoamerickým rytmům odhalilo, že většina našich obyvatel tanec, taneční kreace, a obří sestavy prostě miluje. Podařilo se sestavit jedinečný taneční soubor čítající bezmála stošedesát lidí a dokonale tanečníky sesynchronizovat. Ještě nyní v čase oběda, si tanečníci pobrukují světoznámé melodie a šlágry. Je pravděpodobné, že ukázky z tohoto monstrozního projektu budete moci shlédnout i Vy!

Skaliny Skaliny Skaliny

....zatčení Leváka Boba se patrně blíží mílovými kroky , springfieldané se rozhodli, že pokus Leváka Boba hodit na ně ztrátu palivových článků nenechají bez odezvy a pronikli do jeho posledního skladu, hlídaného rozličnou divokou zvěří. Tento sklad, který se nacházel v hlubokém lese za Springfieldem byl plný zvířat různé velikosti a typu chování. Springfielďané se rozhodli , že se budou chovat ke zvířátkům slušně a že se o ně místo jejich utracení pokusí postarat a následně je umístí do právě budované zoologické zahrady. Nicméně samotný odchyt nebyl jednoduchou záležitostí, neboť chytit v lese rychlou pumu či chytrou vačici, byl oříšek i pro ty nejzkušenější běžce. Kupodivu nejlépe šlo v lese chytit vlka. To se některým  podařilo dokonce i bez toho, aniž by ho jen zahlédli. Také s mořskou hvězdicí nebyl velký problém, co do rychlosti pohybu, nicméně její náročnost na chov se ukázal
a pro některé rodinky jako těžko proveditelná.

Skaliny Skaliny Skaliny

...večerní Springfieldský program byl plný příprav a zdokonalování samotných rodinek. Ty si připravili program mezi sebou navzájem a zkoušeli se ve vzájemných soutěžích, testech a kvízech ve snaze nachytat ostatní a sebrat jim pár bodíků s městského prestižního klání rodin. Nejlépe si vedli Zahrádkáři, Homies, Vočkova Černá Banda a Mentols, kteří se tak posunuli v celkovém bodování o dvě příčky výše. Jak oznámil místní Kanál 6 spokojenost pana Burnse s prací Šáši Krustyho klesla na bod mrazu. Bláznivý Šáša se však věnuje spíše kouzlení než chodu elektrárny samotné. Jak to všechno skončí ....?



11.den

...pronásledování lupiče palivových článků Leváka Boba dostalo, zcela nový rozměr, protože velitel springfieldské policie, obdržel informace, které by měli usnadnit jeho dopadení. Wiggum však začal podezřívat i obyvatele Springfieldu, že se na černém obchodu s touto komoditou podílejí. Rozjelo se tedy složité vyšetřování během něhož, všichni plnily rozličné úkoly a jejich absolvováním prokazovali svoji nevinu. Nejlépe si vedl tým ČervíčcY následovaní Mentols. První trojici nevinných uzavírala rodina Donuts.

Skaliny Skaliny Skaliny

...Po dramatickém a akčním dopoledni je nutné trochu zkrotit vášně a tak si každá rodinka zkouší skládat báseň ke společné bitvě mezi jednotlivými rodinami v Rapu. Někteří raději zvolili zábavu v podobě fotbalu a fresbee. Problém v závěru odpoledne byl opět s počasím, které nám zde ve městě opravdu nepřeje a i žáby po žebříku lezou hlavou dolů.

.....Starosta Quimby na večerním shromáždění poděkoval obyvatelům Springfieldu za to, že svým podnikáním ze včerejšího dne umožnili vydělat pokladně města nemalé peníze a rozhodl se že otevře ve Springfieldu pravý a nefalšovaný Cinestar. V prostorách bývalé školy bylo otevřeno obří multikino se dvěma promítacími sály. Nemohli chybět ani uvaděči, šatnářky, a každý z návštěvníků obdržel svůj VIP lístek spolu se symbolickou zlatou springfieldskou křupkou. Každý sál navíc nabízel jinou filmovou produkci, která pomohla zvládnout neustávající průtrž mračen.

Skaliny Skaliny Skaliny



10.den

...Život ve městě Springfield je samozřejmě vázán na všelijaké služby a službičky, starosta Quimby vyhlásil Den rozvoje svobodného podnikání a umožnil novým obyvatelům, aby si založili všelijaké rozličné podniky, kterými zpříjemní život ostatním ve městě. V mžiku vyrostlo po městě několik nových nemovitostí nabízejících různé možnosti zábavy a vyžití. Můžeme zde najít například cestovní kancelář nabízející výpravu do Grónska, Paříže a jiných destinací. Několik cukráren a lahůdkáren, wellnes centrum, věštírnu, čistírnu bot, solárko, pinpong, bowling, manikúra, kadeřnické salóny a podobně. Každá z rodin se pokoušela tímto novým businessem vydělat nějaké dolary na připravovanou závěrečnou mega KRUSTYpárty. Jednotlivé živnosti prošli přísným hodnocením komise a ta zkonstatovala, že všechny jsou způsobilé k dlouhodobému provozu.

Skaliny Skaliny Skaliny

...počasí odpoledne přálo snad jen delfínům lachtanům. Ani Bártovu psovi "Spasitelovi" se venku příliš běhat nechtělo. Službu vypověděly telefony, vysílačky pošta a též hlasivky místních  celebrit a tak bylo nutné vymyslet způsob jakým bude celý Springfield spolu komunikovat. Obyvatelé vymysleli samostatný systém kurýrní služby a vnitřní městské pošty, který umožňuje ve velmi krátkém čase informovat veškeré obyvatele kdykoli a hlavně o čemkoli. Celý systém byl prověřen a stal se součástí Springfielského informačního systému.

...neustále trvající přívaly deště způsobují poněkud trudomyslnou náladu našich obyvatel a tak se naše celebrity Krusty, Houmer, Marge a další zamysleli a připomněli springfielďanům jejich kořeny. Z nepřeberného repertoáru tradičních barbarských zábav vybrali ty které vždy zaručeně pobaví. V první disciplině měli obyvatelé za úkol, umístit 50 Cent  sevřený mezi  ...ehm no prostě nepřenášený v ruce do sklenice. Nejúspěšnější v této disciplině byla rodina Mentols, která si tak opět výrazně polepšila v celkovém hodnocení našich rodin. Springfielďané také zavzpomínali na dobu hubených přistěhovaleckých let, kdy nebylo čím se přejídat a v intelektověsportovním klání pod názvem Ukousni kus žvance. Se pokoušeli odkousnout kusy pohybujícího se chleba s pomazánkou. Výsledky jsou bohatě fotograficky zdokumentovány.

Skaliny Skaliny Skaliny



9. den

..dnes ráno se springfieldští obyvatelé sešli před domem Houmera Simpsona, který zde se svými známými radil , kterak vyřešit svoji neutěšenou pracovní situaci. Přišel totiž na nápad, jak lze práci znovu získat. Získal informace o poloze skladiště Leváka Boba a rozhodl se, že jej v Bobově nepřítomnosti navštíví, získá palivové tyče pro elektrárnu pana Burnse a za odměnu získá zpět svoje pracovní místo. Požádal proto obyvatele města aby mu pomohli  se získáním kódu od skladiště Leváka Boba. Během dopoledne se tedy rodinky pokoušeli získat a rozšifrovat kódy uzavírající toto důležité místo. Nakonec vše proběhlo hladce a všechny palivové tyče byly získány i když s velkým rozdílem v čase jednotlivých rodin. Nejlépe si vedla rodinka Mentols, která tak zásadně změnila své pořadí v celospringfieldské soutěži prestižních rodin.

Skaliny Skaliny Skaliny

...dnes odpoledně springfielďané netrpělivě očekávali, příjezd dalších rodinných příslušníků, ale zejména tuny a tuny podpůrného materiálu nejspíše potřebného k přežití?!  Již od jedenácté hodiny hlídkovali na všech silnicích a parkovištích policisté, kteří odměňovali přijíždějící pokutami, botičkami a zároveň kordinovali čilý provoz na všech příjezdových cestách do města. Přijíždějící se mohli dokonce vyfotit s naší největší celebritou Houmerem Simpsonem a využít stánku s občerstvením. Naši občané mezitím během celého odpoledne mizeli na všelijaké rozmanité výlety a mise z nichž se vraceli nebývale přesyceni avšak radostni ze setkání s příbuznými. Návrat do Springfieldu byl však o to lepší že vysvitlo slunce a bylo možné věnovat se vodním radovankám v našem pidiakvaparku.

Skaliny Skaliny Skaliny

...dnešní večer je jako stvořený pro relax a odpočinek naplněných bříšek. Někteří jej tráví dovádivým skotačením na naší městské skluzavkové plachtě, a pokoušejí se o nové rychlostní rekordy. Jiní zas využívají možnost vyzkoušet další rozmanité sporty jako ringo,basketbal, fotbal, fresbee. Protože nám začíná pršet stahujeme se do místního kina na pohádkový film Příběh hraček. 

Skaliny Skaliny Skaliny

 



8.den

Starosta města Quimby rozhodl, že pro nové obyvatele Springfieldu připraví menší seznámení s jejich novým působištěm a zejména s jeho okolím. Po ranní důkladné přípravě, ve které nechybí ani školení bezpečnosti práce se výprava springfielďanů vydává objevovat krásy okolí. Věkem starší, vyrazili směrem na Lhotkasfield, kde objevili zcela nové možnosti koupání v pstruhově čisté vodě místního akvaparku. Po malém čachtacím odpočinku, výprava pokračovala až k místu, kde bylo možné připravit oběd stylem "zakempuj kde to jde a udělej co můžeš, ke svému přežití". Zpočátku se výprava domnívala, že se jedná o zájezd All inclusive, takže příprava oběda probíhala v poněkud vlažnějším tempu. Zejména ochota shánět dřevo na otop byla tak dramaticky nízká, že se téměř nedalo pod cestovními kotlíky zatopit. Pak ale zvítězila moudrost springfieldského lidu, který pochopil že bez o
hně a vody tentokrát nic nebude a pracovní tempo se začalo dramaticky zvyšovat. Ve finále na nás čekalo množství kotlíků plných výborné gulášové polívky. Po dobrém obědě a krátké relaxaci nastal čas i na zábavu a proto se celá skupina přesunula na Soběnovské náměstí, kde nás čekala " kašna vodní zábavy. Mladší skupina ( ta s menšíma nožičkama) vyrazila trochu jiným směrem, a i ona úspěšně absolvovala samostatné vaření v rámci celodenního výletu, nedosažené kilometry nebyli vůbec překážkou, neboť naši nejmenší tráví čas raději hrami než objevováním nových lokalit v okolí. Oběma skupinám se úspěšně podařilo k večeru vrátit zpět. Průvodci se radovali, že celý zájezd dobře dopadl a trochu se těšili, že únava udělá své. Po asi deseti minutách bylo jasné, že springfilďané únavovým syndromem  rozhodně netrpí a jsou plni energie do dalších aktivit.........

Skaliny Skaliny Skaliny



Simpsonovi - video 1



7. den

...Šáša Krusty, který  značně zbohatl na obchodech s Levákem Bobem, dnes ráno slavnostně otevřel svoji hamburgrárnu a zaměstnal v ní na zkoušku všechny obyvatele Springfieldu. Ti měli za úkol naučit se správně vyrábět jeho proslavené hamburgery a to hned ve čtyřech druzích. Nechyběl ani slavný šášův MEGABURGER, který však obsahoval tolik ingrediencí, že si návod na jeho sestavení dokázal málokdo zapamatovat. Rodinky které měly problém s pamětí tak musely držitele receptu Šášu navštívit několikrát. Správný recept pak byl základem pro shánění jednotlivých ingrediencí. A ani potom ještě nebylo hotovo, protože každý burger musí být sestaven ve správném pořadí. Nejlépe se si vedli "Šašci, následovaní Zahradníky. Nejlepší trojlístek uzavírala ještě rodinka Červíčků, která se tak významně posunula v prestižním žebříčku rodin

Skaliny Skaliny Skaliny

...Odpolední zábavou spingfielďanů je i zábava v chytání barevných hadů. Občané města se převlečou, za podlé, zcela neslizské ale o to víc barevné hadíky, A provádějí cosi jako taneční rituál, při kterém usilují o zmenšení těla hadího soupeře. V této netradiční disciplíně zvítězila rodinka s poněkud netradičním názvem "Mentols"

Skaliny Skaliny Skaliny

...Dnešní večer patří rozhodně zábavě. V místním kulturním centru se simpsonovské rodinky  sejdou se svým populárním bavičem a moderátorem Šášou Krustym, který  má pro ně Tadááááá  pořádný kufr plný soutěží. ..........počínaje písničkama hranýma pozpátku, soutěžema v hádání slov, pantomimou a dalším. Bohatý kulturní program byl ukončen v pozdějších hodinách stále populárnější večerkou.

Skaliny Skaliny Skaliny

 



6.den

....Springfield se dnes pokouší o rekord v počtu propršených hodin ale to nás rozhodně nezastaví ve finální  v přípravě naší mega soutěže zpravodajských kanálů, která se odehraje právě dnes. Všechny rodinné týmy intenzivně pracují na posledních přípravách a bude se rozhodně na co dívat, probíhají poslední kostýmní zkoušky , shánění rekvizit a vzájemné hecování. Vše zajišťuje Kent Brookman a jeho Channel 6.

Skaliny Skaliny Skaliny

Odpolední program plný programů...tak lze stručně charakterizovat to, co zde nyní probíhá. Všech dvanáct táborových rodinek, vymyslelo, připravilo a také  svým soupeřům, předvedlo, jak má vypadat správné televizní zpravodajství. Každá stanice si připravila své moderátory, kameramany, zvukaře a scénáristy  a pokusila se ztvárnit, jak by asi mělo správné žluto-modré zpravodajství vypadat. Někteří se pustili do výroby kamer, stojanů, kostýmů a dalších rekvizit aby dodali svým prezentacím patřičnou šťávu.  Většina stanic si zachovala seriozní ráz, ale velká část se uchýlila k technikám blízkým bulváru. Dozvěděli jsme se například, jak tráví svůj čas springfieldské celebrity, kdo dokáže prospat celý den či jak řešit povodeň a kriminalitu ve městě. Nejlépe si vedli rodinky "Donuts", " Springfieldská elita" a "Koblížci", jimiž ztvárněná díla byla tak famozní,že starosta Quimby
rozhodl uchovat jimi používané vybavení ještě na časy příští a udělil těmto týmům licenci k dalšímu vysílaní.

Skaliny Skaliny Skaliny

...déšť, jak se zdá se stává v našich končinách tradicí, ale nám to nevadí, protože máme alespoň možnost vyzkoušet obyvatele Springfieldu v různých vědomostních, hádankářských, technicky náročných a všelijakých dalších i mnohdy roztodivných disciplinách. Celé soutěžení spočívá v tom , že celá rodinka obsadí jeden z domků kde pod časovým tlakem plní náročný úkol. Po pěti minutách dochází ke střídání a rodiny se přesunují na další stanoviště v pořadí. Některé úkoly se zdají na první pohled lehké a jsou provázené bujarým veselím, nicméně posléze se ukazuje, že první zasmání vítězství vyhání a rodinky jsou mnohdy nuceny úkoly vícekrát opakovat, Například skládání Puzzle se ukázalo být pro mnoho týmů až neřešitelnou překážkou. Rodinky po dobu soutěže získávaly písmena tajné zprávy a pořadová čísla jejich umístění. Cílem bylo ze získaných indicií složit název místa kde se ukrývá část ztracených palivových článků. Přesto, že se některým týmům podařilo zdárně vyluštit tajenku tedy slovo "SVATOSTÁNEK" , nastal zde problém se samotným významem slova, takže některé týmy začali s pátráním na springfieldských toaletách. Nakonec však všichni úspěšně dokončili misi a spát mohli jít s vědomím dobře odvedeného díla .....

Skaliny Skaliny Skaliny



5.den

Pošmourné ráno na městem Springfieldem nám dalo úžasnou možnost začít intenzivně pracovat na projektu našich oblastních televizních stanic. Každá naše nová rodina vytvoří svůj vlastní televizní štáb se vším všudy a pokusí se mapovat novinky zde ve městě bulvárním i seriozním způsobem. Získané novinky pak odprezentuje našim občanům. A konkurence na mediálním trhu našeho města je opravdu veliká. Mezitím však musíme splnit další část putování za palivovými články a zajistit si tak dostatek energie pro chod našeho tábora.,

Skaliny Skaliny Skaliny

..Odpoledne jsme zastihli Houmera v baru u Vočka, celý neštastný že přišel o svoji oblíbenou práci elektrárenského technika a povaleče 2v1 a v obavě co tomu asi Marge řekne. Do baru v zápětí dorazil i Levák Bob a shodli se , že oba mají tak trochu nevyřízený účet se šášou Krustym, který jednoho připravil o peníze a druhého o práci, čest ,slávu a koblihy. Oba se dohodli, že to tomu šášulovi jen tak nedarují....ale zrovna když Houmera osvítil geniální nápad, objevila se Marge a Houmerovi vyčinila jeho dvoudenní domácí nepřítomnost. Obyvatelé Springfieldu se poté vydali pomoci Houmerovi poskládat jeho myšlenky .......v tomto úsilí byla nejúspěšnější rodinka "růžových" Zahrádkářů. Kteří se tak posunuli v celkovém bodování výrazně vysoko.

Skaliny Skaliny Skaliny

Dnešní večer patří springfieldské HIP HOPOVÉ sekci a tanečníkům. Začátek disco večera probíhá ve znamení nacvičených bojových pokřiků jednotlivých rodinek a zcela bezkonkurečně jak po stránce choreografie tak i samotného textu vítězí rodina Donuts!. Pak už přichází na scénu naši bidboxeři a rapeři a rozjíždí se naprosto hustokrutopřísná párty, která je zároveň přípravou na nedělní soutěž o nejlepšího springfieldského rapera. Večer dále pokračuje tanečním vystoupením našeho  nejznámějšího mimča Maggie, která si připravila taneční choreografii, kterou do konce našeho pobytu budou všichni umět! Nikomu se nechce v pozdní hodinách končit , ale musíme načerpat síly na zítřejší klání zpravodajských stanic.........

Skaliny Skaliny Skaliny

 

 



4.den

...ranním Springfieldem se rozezněly hlasité zvuky motorů bagrů a buldozerů. Stavební firma Mrvík a Packal zahájila sanační práce naší rozbité springfielské elektrárny na popud pana Burnse. Ten si objednal profesionálního stavbaře Boba Hartmanna, proslulého svými demolicemi široko, blízko a bystrozrako. Který požádal naše nové spoluobčany a spoluobčančice o malou asi čtyřhodinnnovou výpomoc. Stavební práce dostali charakter soutěže a jednotlivé rodiny se předháněly v demoličním derby a soutěžily nejenom v rychlostích ale i vědomostních úkonech. V odpolední části dostala celá záležitost nový rozměr. Začali fungovat nově založené televize a jednotlivé rodinky začaly připravovat své programy pro pobavení springfieldského publika..... navíc se nám blíží Mistrovství Springfieldu ve.........ale jen se nechte překvapit :-)

Skaliny Skaliny Skaliny

Skaliny Skaliny Skaliny

Odpolední Mistrovství Springfieldu v kopané přilákalo na tribuny davy sportuchtivých diváků. Obrovskou mega show zahájil starosta Quimby slavnostním výkopem, po kterém vzápětí začalo exhibiční utkání našich místních celebrit. Bylo tak možné spatřit Marge, která na červených podpatkách statečně kličkovala mezi strážníkem Wiggumem a Vočkem Syszlakem. Jediný gól v tomto utkání dal Smithers ale ten se samozřejmě počítá panu Burnsovi. Na oficiální část se přihlásilo celkem 8 týmů z nichž, do finále se probojovaly týmy " NO NAME" a FC BRASIL. Po lítém boji zvítězili NO NAME 3:1 a stali se Mistrem Springfieldu pro tento rok. 

Skaliny Skaliny Skaliny

Nad Springfieldem padla tma a to je ideální čas pro návštěvu místního KINA. Naši obyvatelé měli možnost shlédnout film o naší slavné rodince "SIMPSONOVI VE FILMU" . Chechtání účastníků umělecké produkce svědčilo o tom že SIMPSONOVI zábavu prostě dělat umí. Počasí nám dnes večer ale vůbec nepřeje a proto se těšíme na zítra.



3.den

...Šáša Krusty pojal své působení na novém pracovním místě vskutku svérázně, téměř vzápětí co dostal důvěru od pana Burnse, Vyrazil do šumu Spingfieldského maloměsta a začal se po vzoru velkých umělců bavit. Naneštěstí, zde narazil i na Leváka Boba, kterému se příliš nelíbilo jak ho Šáša obral o peníze, a proto si u něj "zamluvil" dodávku několika dobře zpeněžitelných komponentů z elektrárny pana Burnse. Šáša však dostal na splnění úkolu, jen málo času a tak požádal ostatní obyvatele Springfieldu aby mu pomohli. Ve městě se mezitím zformovalo několik zcela nových rodin. Jejich jména opravdu zajímavá. Jsou tady zlatí Donut´s, červení Scratchmargerové, zelení Červícy, ( to y tam opravdu majó), tmavě modří Mentols, tyrkysoví Šašci, oranžová Springfieldská elita, fialoví Autobusáci, černá Vočkova černá banda, šedí Koblížci, žloutí The Houmies, růžoví Zahrádkáři a modří
Bartákovi. Všechny rodinky se čile pustili do obchodování s elektro komponenty a po celodenním usilí, lze říci že Šášu Krustyho zachránili.  

Skaliny Skaliny Skaliny



2.den

Městečko Springfield ožilo od časného rána hlaholem nových obyvatel, kteří netrpělivě očekávali další dění ve městě. Starosta Quimby požádal dědu Aba zda by mu mohl dodat seznam hostí na jeho oslavu. Abe pouze poznamenal, že tento seznam skutečně má zapsán na svém obrovském erárním prostěradle, které však po tolika letech používání hraje doslova všemi barvami. Po poslední noci je navíc ve stavu, kdy vyžaduje ...no řekněmě "usušení" v nedalekém městském parku. Kupodivu Quimby ztratil rychle o seznam zájem. Ten naopak zaujal Šášu Krustyho, který se rozhodl že si z něj ušije oponu pro svoji novou bláznivou show. "Prostěradlový seznam" byl však přes n oc v městském parku zcela roztrhán, šílenou teritoriální veverkou. A tak musel Krusty požádat nové springfílďany, aby mu jednotlivé kusy pomohli najít. Při hledání těchto kousků se navíc noví obyvetelé seznámili se všemi známými postavami Springfieldského života a vytvořili s nimi nové doslova colorované přátelství. Tyto nově vzniklé rodiny pak požádali starostu Quimbyho aby ve městě přidělil nějaké pozemky. Quimby souhlasil pod podmínkou, že tyto pozemky budou poctivě zakresleny ve Springfieldských mapách

Skaliny Skaliny Skaliny

V odpoledních hodinách se nad Springfieldem přehnala malá bouřka Katrina, která umožnila obyvatelům věnovat se tvorbě nového plánu města. A vzniklo dílo vskutku velkolepé, které se v zápětí stalo ozdobou místního Domova důchodců. Nový plán města, v sobě též zahrnuje stavby, strategického významu jako je například elektrárna, koblihárna, veřejné záchodky a podobně. Kupodivu ani jeden z architektů nepočítal ve svých plánech z budovou školy.

Skaliny

Springfilské večery bývají plné romantiky. Tedy pokud v elektrárně za řídícím pultem nesedí ( nebo spíše nespí ) Houmer Simpson. I tentokrát dorazil do práce se svojí termoskou a sváčou od Máááárge. Bohužel únava ze snědených koblih vykonala své a Houmer upadl do sladkého koblihového snění.. ..Sen o tom kterak se jeho otec Abe stěhuje zpět z domova důchodců ( navíc ještě s novým kámošem Hansem Molemanem)  k němu domů, byl natolik děsivý....že si Houmer samým úlekem vylil kafe do řídícího pultu elektrárny patříci kostnatému panu Burnsovi. Následný výbuch a "blackout", který zcela vyřadil veškeré ; osvětlení Springfieldu, donutil pana Burnse v doprovodu patolízalského Smitherse, k noční návštěvě elektrárny. Zde našel Simpsona, který se malým litrovým hasicím přístrojem pokoušel uhasit, následky jaderné katastrofy. Houmerovi dny, coby spokojeného zaměstnance byly v rázu sečteny. .....Při hledání nového vhodného kandidáta se objevil kdo jiný než Šáša Krusty a stal se novým vrchním technikem springfieldské elektrárny..........Zvládne tento těžký a zodpovědný úkol?

Skaliny Skaliny Skaliny

 



1. den

...již od časného rána se ze všech koutů země sjíždějí do městečka Springfield , jeho noví prázdninoví obyvatelé.
Přijali pozvání starého Abe Simpsona , který se zanedlouho chystá oslavit své 85. narozeniny a to rozhodně ne v klidu
přilehlého domova důchodců.
Houmer Simpson se s nově nastalou situací vypořádává statečně, a již během dopoledne se mu podaří s pomocí starosty
Quimbyho ubytovat všechny nově příchozí.
Po chutném obědě a seznámení se zákony města Springfield, přichází čas zjistit v jakých profesích a odbornostech nově příchozí vynikají.
...nutno říci všichni si v soutěžích, prověřujícíh zdatnost jak fyzickou, tak mentální vedou nebývale skvěle.
Soutěžení nabralo takové obrátky, že si většina ani nevšimla že nad Springfieldem pomalu zašlo slunce a že je čas uložit se ke spánku

Skaliny Skaliny Skaliny



facebook
Navštivte nás na Facebooku

svatebni fotograf ceske budejovice

reklamní předměty potisk
Reklamní předměty potisk